BP-horizontal-bel-tekst

Organizacijski odbor Pokljuka okrepljen z novimi člani

Priprave na največje zimsko tekmovanje v zgodovini Slovenije so v polnem zagonu. Organizacijski odbor Pokljuka smo okrepili z novimi člani in funkcijami.

Za predsednika OO Pokljuka je bil imenovan g. Jelko Kacin (nekdanji minister, član Evropskega parlamenta, predstavnik Slovenije pri zvezi NATO in predsednik ostalih športnih organizacijskih odborov), za njegovega namestnika pa g. Andrej Šter (vodja konzularnega sektorja ministrstva za zunanje zadeve), ki bosta v sodelovanju z vlado Republike Slovenije, ustvarila okolje za uspešno organizacijo svetovnega prvenstva.

Ostali člani OO Pokljuka so generalni sekretar, vodja tekmovanja, predstavniki Smučarske zveze Slovenije, Športnega društva Pokljuka in Športnega centra Triglav Pokljuka, operativni predstavniki ministrstev, predstavniki RTV Slovenije, Triglavskega narodnega parka, občin Bled, Bohinj in Gorje ter predstavniki Turizma Bled in Bohinj.

Formirana sta bila tudi Logistični in Tekmovalni odbor, katerih člani bodo skrbeli za operativno izvedbo prvenstva. Že dve leti deluje pisarna Športnega društva Pokljuka, v kateri sta za polni delovni čas zaposleni dve sodelavki, ki profesionalno podpirata pripravo na svetovno prvenstvo v biatlonu.

Za generalnega sekretarja OO Pokljuka je bil imenovan Tim Farčnik, ki bo deloval kot predstavnik in glavni operativni kontakt.

G. Tomaž Šušteršič je kot član OO Pokljuka zapustil svoj položaj in svoje delo nadaljuje v Organizacijskem odboru Pokljuka. V ta namen bi izkoristili to priložnost in se mu zahvalili za vsa leta njegovega sodelovanja in velik prispevek k razvoju biatlona na Pokljuki. V prihodnosti in pri novih izzivih mu želimo le najboljše.

Za kakršnekoli informacije prosimo kontaktirajte:

PISARNA OO Pokljuka
NEW E-mail: info@biathlon-pokljuka.com (biathlon-pokljuka@siol.net ni več v uporabi)
Telefon: +386 (0)4 2791 920

NAMESTITVE, ga. Meta Vidic
E-mail: accommodation@biathlon-pokljuka.com
Telefon: +386 (0)4 2791 919