BP-horizontal-bel-tekst
Composite logo BMW IBU WC 2023 Pokljuka

INFORMACIJE ZA MEDIJE

Spoštovani predstavniki medijev, dobrodošli na BMW IBU svetovnem pokalu v biatlonu na Pokljuki 2023!

Pokljuka bo tudi letošnjo zimo gostila svetovni pokal v biatlonu, in sicer prvo tekmovanje v novem letu 2023. Na Pokljuki so v preteklih tridesetih letih nastale številne zanimive biatlonske zgodbe, zato vas vabimo, da tudi letos poročate z enega izmed štirih najpomembnejših mednarodnih zimskih tekmovanj v Sloveniji.

Po zadnjih dveh sezonah, v katerih so veljale nekatere omejitve in zahteve zaradi Covid-19, se zelo veselimo nove sezone in upamo, da bo delovanje medijev spet potekalo normalno.

Kljub temu se lahko zaradi še vedno trajajoče pandemije razmere zelo hitro spremenijo, kar bo pomenilo nove omejitve. Med sezono vas bomo obveščali o morebitnih spremembah “Smernic za preprečevanje okužb na dogodkih IBU“. Vse najnovejše informacije in posodobitve bodo vedno prikazane tudi na spletni strani IBU https://www.biathlonworld.com/inside-ibu/covid-19 


Informacije za medije


Akreditacije
Za registracijo in akreditiranje predstavnikov medijev prosimo obiščite uradno spletno stran Mednarodne biatlonske zveze – PRIJAVA. 

Rok za prijavo je 28. december 2022.

Akreditacijska pisarna bo tudi to leto v Info Centru Bled (Infocenter Triglavska roža Bled, Ljubljanska cesta 27, 4260 Bled), novinarsko središče pa v Športnem centru Triglav Pokljuka na Rudnem polju.


Nastanitev

Pripravili smo izbor uradnih namestitev za predstavnike medijev, kjer vam je na voljo nastanitev po posebno ugodnih cenah. Izbrane namestitve ponujajo kombinacijo gostu prijaznih hotelskih storitev, osrednje lege na Bledu in dobrih delovnih pogojev.

  • Apartmaji Blažič Bled: 105 EUR osebo / noč v apartmaju – enoposteljna soba, turistična taksa vključena.
  • Garni hotel Berc Bled: 110 EUR osebo / noč v dvoposteljni sobi – single use, zajtrk in turistična taksa vključena.
  • Hotel Lovec Bled: 165 EUR osebo / noč v dvoposteljni sobi – single use, zajtrk in turistična taksa vključena.

Brezplačna internetna povezava v sobi in brezplačni prevoz v neposredni bližini hotela na Pokljuko in nazaj vse tekmovalne dni.

Za rezervacije se prosimo obrnite na vodjo namestitev Meto Vidic, dosegljivo na e-naslovu accommodation@biathlon-pokljuka.com ali 04 2791 917.

 

Dobrodošli na Pokljuki!