BP-horizontal-bel-tekst

Biatlonski dan 2021: piknik ŠD pokljuka in DP

V soboto, 11. septembra 2021, je Športno društvo Pokljuka v Športnem centru Triglav Pokljuka za člane in vse sodelavce v februarju uspešno izvedenega IBU svetovnega prvenstva v biatlonu organiziralo piknik. Tradicionalno druženje na prelep jesenski dan je potekalo ob spremljanju državnega prvenstva v biatlonu na tekaških rolkah.

Zbrala se je lepa peščica članov in sodelujočih pri svetovnem prvenstvu 2021. Zbrane je najprej nagovoril podpredsednik Organizacijskega odbora Pokljuka Andrej Šter in orisal, kako smo skupaj v teh težkih in izzivov polnih časih tako veliko prireditev, kot je svetovno prvenstvo, izpeljali na vrhunskem nivoju.
Nato se je predsednik društva Peter Zupan v svojem govoru vsem iskreno zahvalil za prispevek k uspešni izvedbi prvenstva. Z velikim veseljem je nato naznanil, da je izvršni odbor ŠD Pokljuka soglasno sprejel, da iz naslova uspešne izvedbe svetovnega prvenstva vsem klubom, članom Zbora za biatlon pri Smučarski zvezi Slovenije, nameni športno opremo (smučarsko tekaške čevlje, palice in smuči) za mlade generacije biatloncev, v skupni vrednosti 30.000 EUR. Opremo so simbolno prevzeli predsedniki oz. predstavniki klubov, v celoti pa bo dobavljena do začetka zimske sezone.

https://www.biathlon-pokljuka.com/wp-content/uploads/2021/12/IMG_8270-300×225.jpeg

Za dolgoletni prispevek k razvoju biatlona v Sloveniji sta se Petru Zupanu zahvalila tudi predsednik SZS Uroš Zupan in podpredsednik Zbora za biatlon Aleksander Salkič.

Druženje ob glasbi in dobri hrani ter pijači je prav prijetno trajalo vse do poznega popoldneva, kar si lahko ogledate tudi v spodnji foto galeriji. Upamo, da ste ob druženju uživali tudi vsi udeleženci in hkrati hvala, ostalim pa do prihodnjič!