BP-horizontal-bel-tekst

Vstopnice za BMW IBU svetovni pokal v biatlonu 2020 Pokljuka že v prodaji

Pokljuka bo med 22. in 26. januarjem prihodnje leto že 23. gostila tekmo biatlonskega svetovnega pokala, enega od vsakoletnih športnih vrhuncev zime v Sloveniji. Tudi letos ima slovenska tekma svetovnega pokala izredno atraktivne discipline, obenem pa bo generalka za IBU svetovno prvenstvo 2021 Pokljuka.

Začela se je predprodaja vstopnic za prireditev. Cena vstopnic v četrtek in petek, 23. in 24. januarja, ko bosta na sporedu posamični tekmi na 20 km za moške ter 15 km za ženske, znaša 20 evrov.

V soboto, na sporedu sta tekmi mešanih dvojic in mešanih štafet, ter v nedeljo, 24. in 25. januarja, ko sta na sporedu obe tekmi s skupinskim startom, pa cena vstopnice znaša 25 evrov.

Za otroke do 10. leta starosti pa je vstop ob spremstvu staršev brezplačen. Organizirane navijaške skupine pa naj se obrnejo neposredno na organizatorja, ki jim bo zagotovil še poseben popust na vsakih deset kupljenih vstopnic. 

Z vstopnicami, ki jih je moč kupiti na preko platforme Eventim, bo tudi letos zagotovljen poseben avtobusni prevoz na relaciji Bled – Pokljuka – Bled.