BP-horizontal-bel-tekst

VABILO NA DELOVNO AKCIJO (maj 2020)

Spoštovani!

Vabimo vas na prostovoljno delovno in čistilno akcijo, ki bo potekala v soboto, 23. 5. 2020, v Športnem centru Triglav Pokljuka. V okviru akcije se bo izvajalo urejanje in čiščenje zunanjih površin, ki bo trajalo predvidoma do 12.30 ure.

Zbor udeležencev bo na terasi Hotela Center ob 8.30 uri. Sledila bo razdelitev po skupinah. Tiste, ki boste urejali proge, prosimo, da s seboj prinesete tudi orodje. Vrečke za smeti zagotovi organizator.

Gre za prostovoljno delovno akcijo brez nadomestil, se pa udeležba šteje k izpolnjevanju pogoja glede pridobitve delovne opreme ŠD Pokljuka. Za malico in pijačo bo poskrbljeno, vendar v omejenem obsegu, saj Hotel Center ne obratuje. Malice bodo organizirane po posameznih skupinah.

Ker še vedno veljajo določeni omejitveni okrepi zaradi koronavirusa, vas prosimo, da dosledno upoštevate fizično razdaljo, higieno rok in kašlja ter se akcije udeležite le, če ste popolnoma zdravi. Svojo udeležbo nam prosimo sporočite najkasneje do petka, 22. 5. 2020, do 9. ure na elektronski naslov info@biathlon-pokljuka.com.

V pričakovanju na potrditev vaše udeležbe se vam zahvaljujemo in vas hkrati lepo pozdravljamo!

 

Pisarna ŠD Pokljuka

 

P.S. Vabilo na delovno akcijo pošiljamo le elektronsko, zato vas prosimo, da ostale člane, ki elektronskega obveščanja niso potrdili, o akciji obvestite ustno.

PDF VABILO