BP-horizontal-bel-tekst

Promocija svetovnega prvenstva tudi z #BiathlonTourMobilom

Včeraj so organizatorji javnosti predstavili novo promocijsko aktivacijo za svetovno prvenstvo v biatlonu 2021 na Pokljuki – tako imenovan Biatlon Tour Mobil. Vozilo atraktivnega videza bo v zimski sezoni obiskalo prizorišča svetovnih pokalov v biatlonu po Evropi, v spomladanskih in poletnih mesecih pa naredil turo po Sloveniji. Prepričani smo, da bo  privabilo marsikateri pogled tako na poti kot na prizoriščih in preneslo vabilo na Pokljuko.

#BiathlonTourMobil je avtodom novomeške Adrie Mobil, ki z biatlonom v Sloveniji uspešno sodeluje že dolgo let. Matjaž Grm, direktor marketinga in prodaje pri podjetju Adria Mobil, je povedal, da so tudi pri Adrii Mobil »zelo veseli, da smo lahko del tega projekta, in da so nas organizatorji svetovnega prvenstva povabili k sodelovanju. Že vrsto let sodelujemo kot osebni sponzor Jakova Faka, po drugi strani pa smo do projekta pristopili zato, ker se nam zdi, da je organizacija svetovnega prvenstva pomemben projekt za vso Slovenijo. S promocijo na vseh postajah v letošnji sezoni pa smo prepoznali tudi možnost, da pokažemo uporabnost našega avtodoma”.

Pri projektu sodeluje tudi znamka Argeta podjetja Atlantic Grupa. Zbrane je nagovorila regionalna vodja marketinga Nena Janković: »v Biatlon Tour Mobilu smo prepoznali dobro zgodbo, vredno našega zaupanja in podpore, hkrati pa priložnost, da se s pomočjo športa še bolj približamo našim potrošnikom v Evropi.«

#BiathlonTourMobilu želimo srečno in uspešno pot vse do svetovnega prvenstva 2021 na Pokljuki!