BP-horizontal-bel-tekst

Borut Nunar danes praznuje Abrahama

Letošnje tekme za svetovni pokal na Pokljuki bo ohranil v lepem spominu tudi direktor tekmovanj svetovnega pokala pri Mednarodni biatlonski zvezi IBU Borut Nunar, ki danes praznuje 50. rojstni dan. Čestitke za abrahama letijo z vseh strani, med drugimi sta mu v sredo IBU in Organizacijski odbor Pokljuka pripravila zabavo s stotnijo gostov.

Nunar se je po karieri smučarskega tekača, v kateri se mu je najbolj vtisnilo v spomin 38. mesto na tekmi za svetovni pokal v dolini Fiemme, preizkusil tudi v trenerskih vodah in med serviserji, bil med organizatorji tekem na Pokljuki, zadnjih devet let pa je funkcionar v biatlonskem tekmovanju na najvišji ravni. »Počutim se odlično. Vse življenje sem v športu.

Začel sem v smučarskem teku, na srečo prišel v biatlon in sem vesel, da sem tukaj. Šport je zame način življenja, hobi in poklic hkrati. Težko rečem, da bi lahko bil še bolj zadovoljen, kot sem zdaj,« o svojih prvih 50 letih pravi Borut Nunar, ki bo pri IBU ostal vsaj do leta 2022 in še naprej pomagal tudi pri pripravi tekmovanj na Pokljuki.