BP-horizontal-bel-tekst

Vabilo na spomladansko delovno akcijo

Sneg je na Pokljuki za to sezono rekel “na svidenje”, za sabo pa pustil nekaj sledi. Vsako leto jih s pomočjo članov in sodelavcev Športnega društva Pokljuka skrbno zabrišemo in tako okolico povrnemo v stanje, ki ga je narava pustila pred zimo. 

Vse člane in druge prijatelje tako ponovno lepo vabimo  na prostovoljno delovno in čistilno akcijo, ki bo potekala v soboto, 28. 5. 2022, v Športnem centru Triglav Pokljuka. V okviru akcije se bo izvajalo urejanje in čiščenje zunanjih površin (tiste, ki boste urejali okolico, prosimo, da s seboj prinesejo tudi potrebno orodje). 

Zbor udeležencev bo na terasi Hotela Center ob 7.45 uri, akcija bo trajala predvidoma do 13. ure.

Gre za prostovoljno delovno akcijo brez nadomestil, se pa udeležba šteje k izpolnjevanju pogoja glede pridobitve delovne opreme ŠD Pokljuka. Vse udeležence zato prosimo, da se v soboto ob prihodu vpišejo na listo prisotnosti.

Zaradi lažje organizacije dela in prehrane (organizator bo zagotovil pijačo in kosilo) prosimo, da nam svojo udeležbo potrdite najkasneje do četrtka, 26. 5. 2022, do 10. ure na elektronski naslov info@biathlon-pokljuka.com.

 

Upamo, da se vidimo v čim večjem številu!