BP-horizontal-bel-tekst

VABILO NA DELOVNO AKCIJO (junij 2021)

Spoštovani,

vabimo vas na prostovoljno delovno in čistilno akcijo, ki bo potekala v soboto, 26. 6. 2021, v Športnem centru Triglav Pokljuka. V okviru akcije se bo izvajalo urejanje in čiščenje zunanjih površin (tiste, ki boste urejali okolico prosimo, da s seboj prinesejo tudi potrebno orodje). Zbor udeležencev bo na terasi Hotela Center ob 7.45 uri, akcija bo trajala predvidoma do 13. ure.

Gre za prostovoljno delovno akcijo brez nadomestil, se pa udeležba šteje k izpolnjevanju pogoja glede pridobitve delovne opreme ŠD Pokljuka. Vse udeležence zato prosimo, da se v soboto ob prihodu vpišejo na listo prisotnosti.

Ker še vedno veljajo določeni omejitveni okrepi zaradi novega koronavirusa, vas prosimo, da dosledno upoštevate fizično razdaljo, higieno rok in kašlja ter se akcije udeležite le, če ste popolnoma zdravi.

Zaradi lažje organizacije dela in prehrane (organizator bo zagotovil pijačo in kosilo) prosimo, da nam svojo udeležbo potrdite najkasneje do četrtka, 24. 6. 2021, do 10. ure na elektronski naslov info@biathlon-pokljuka.com.

Upamo, da vidimo v čim večjem številu!

 

Pisarna ŠD Pokljuka

 

P.S. Vabilo na delovno akcijo pošiljamo le elektronsko, zato vas prosimo, da ostale člane, ki elektronskega obveščanja niso potrdili, o akciji obvestite ustno.