BP-horizontal-bel-tekst

OTROCI TRIGLAVA NA POKLJUKI 2023

OTROCI TRIGLAVA NA POKLJUKI

Vabimo vas na ogled tekem BMW IBU svetovnega pokala v biatlonu na Pokljuki! Poleg brezplačnih kart za 50 vaših učencev in njihove spremljevalce vam organiziramo in krijemo tudi prevoz na Pokljuko, kjer bomo skupaj navijali za slovenske športne junake!

Med 4. in 8. januarjem 2023 bodo Pokljuko ponovno obiskali najboljši svetovni biatlonci in biatlonke. Zavarovalnica Triglav in Organizacijski odbor Pokljuka vas vabita na ogled posamične tekme za biatlonke na 7,5 km, ki bo potekala v četrtek, 5. januarja 2023.

Zabaven ogled biatlonskega tekmovanja na Pokljuki vam v okviru že 9. akcije Otroci Triglava na Pokljuki omogočamo z namenom, da se vaši šolarji kar najbolje seznanijo s športom in spoznajo biatlon. Pri tem nam je pomembno, da spodbujamo načine trajnostne mobilnosti in z letošnjo vsebinsko novostjo projekta širimo pomembnost o skrbi za naše okolje in prihodnje generacije, zato k sodelovanju vabimo ekošole.
Kaj vam ponujamo?
  • brezplačni avtobusni prevoz do Pokljuke in nazaj, ki ga zagotavljamo v sodelovanju z avtobusnim prevoznikom Nomago,
  • brezplačen prevoz z vlakom do postaje Lesce-Bled, nato nadaljevanje z avtobusom do Pokljuke in nazaj
  • brezplačni vstop za 50 vaših učencev in učitelje spremljevalce,
  • malico in topel napitek,
  • srečanje s slovenskimi biatlonci in
  • zabaven spremljevalni program.
Potrditev udeležbe

Prepričani smo, da boste izkoristili priložnost brezplačnega ogleda tekmovanja in prevoza na Pokljuko. Na podlagi prijav bomo brezplačen ogled in prevoz zagotovili prvim 50 prijavljenim šolam.
Zadnji rok za prijave je četrtek, 14. december 2022.