BP-horizontal-bel-tekst

Nižja cena štartnine Pokljuškega maratona le še do 28. februarja

29. Pokljuški maraton AS je pred vrati in smučarji tekači lahko izkoristite nižjo ceno štartnine le še do četrtka, 28. februarja 2019 (znesek mora biti nakazan vsaj ta dan do 24. ure).

Precejšnje število prijav obeta zanimive tekaške boje na 10,5-kilometrski in 21-kilometrski polmaratonski preizkušnji. Tekačice in tekači boste razdeljeni v enajst ženskih in enajst moških starostnih kategorij, najstarejše udeleženke in udeleženci pa se boste potegovali za memorialni pokal Goja Bogataja. Polmaraton šteje tudi za uvrstitev v Pokalu SLOvenSKI MARATON 2019.

Si želite smučarsko-tekaške palice, smučarsko-tekaško obutev ali dres slovenske biatlonske reprezentance?
S sodelovanjem v nagradni igri, ki jo organizira Adriatic Slovenica d.d., generalni pokrovitelj 29. Pokljuškega maratona AS, se lahko potegujete zanje. Nagradna igra je namenjena tistim udeležencem Pokljuškega maratona, ki želijo biti obveščeni o novostih s področja zavarovanj in si želijo omogočiti dostop do prilagojene ponudbe. Več o nagradni igri na: https://www.adriatic-slovenica.si/nagradne-igre/2019/nagradna-igra-tek-na-smuceh.

Zaradi zelo spremenljivih vremenskih razmer bo trasa proge 29. Pokljuškega maratona AS določena v zadnjem trenutku. Hvala za vaše razumevanje.

Obilo tekaških užitkov vam želimo in se vidimo v soboto!