Prva stran :: Svetovni pokal :: Info za medije

Informacije za medije

Spoštovani novinarji, predstavniki medijev, dobrodošli na BMW IBU svetovnem pokalu v biatlonu na Pokljuki!

 

Pokljuka bo tudi letošnjo zimo gostila svetovni pokal v biatlonu decembra. Na Pokljuki so v preteklih petindvajsetih letih nastale številne zanimive biatlonske zgodbe, zato vas vabimo, da tudi letos poročate z enega izmed štirih najpomembnješih mednarodnih zimskih tekmovanj v Sloveniji.

 

Novinarske akreditacije

Za registracijo in akreditacijo medijskih predstavnikov prosim obiščite uradno spletno stran Mednarodne biatlonske zveze - PRIJAVA (rok: najkasneje do 25. novembra 2016).

Akreditacijska pisarna bo v Festivalni dvorani na Bledu, novinarsko središče pa v Športnem centru Triglav Pokljuka na Rudnem polju, kot ste že navajeni zadnjih nekaj let.

 

Nastanitev

Uradni hotel za medijske predstavnike je Hotel Savica na Bledu, kjer vam je na voljo nastanitev po posebno ugodnih cenah. Hotel ponuja kombinacijo gostu prijaznih hotelskih storitev, osrednje lege na Bledu in dobrih delovnih pogojev.

 

Hotel Savica *** Bled

 

Enoposteljna soba 73 EUR + TT 1,01 EUR (nočitev z  zajtkom/dan)

Dodatna oseba v dvoposteljni sobi plača le 43 EUR + TT/dan.  Brezplačna internetna povezava v sobi in brezplačni prevoz izpred hotela na Pokljuko in nazaj vse tekmovalne dni. Prost vstop v Wellness Živa (v Hotelu Golf).

Opcijsko doplačilo: polpenzion 15 EUR/osebo/dan.

Več informacij o hotelu na www.sava-hotels-resorts.com.

 

Za rezervacije se prosimo obrnite na člana organizacijskega odbora Pokljuka gospoda Martina Merlaka na martin.merlak@kompas-bled.si ali ga pokličite na: 04 5727 500.

 

Dobrodošli na Pokljuki!

 


NOT VALID XHTML - EDIT AGAIN