2. oktober, 2018
Začetek prodaje dnevnih vstopnic za svetovni pokal

Dva meseca pred začetkom BMW IBU svetovnega pokala v biatlonu na Pokljuki je organizator tekmovanja poslal v prodajo še kontingent dnevnih vstopnic. 

 

Doslej smo bili osredotočeni predvsem na prodajo t.i. paketov za navijače in VIP paketov, ki vključujejo vstopnice oz. VIP vstopnice z namestitvijo na Bledu ali v Bohinju. Ker je bilo povpraševanje po ugodnih paketnih ponudbah precejšnje, predvsem iz tujine, smo se s skupaj s hotelirji in drugimi ponudniki namestitev potrudili, da bi to izkušnjo omogočili kar čim več navijačem. Z današnjim dnem pa smo v prodajo sprostili še dnevne vstopnice, dnevne VIP vstopnice in prvič tudi posebno vstopnico, ki velja za vse dni tekmovanja, njena cena pa je še posebej ugodna. Ta bo sicer v prodaji le do konca meseca novembra, je pojasnil Tomaž Šušteršič, generalni sekretar pokljuškega tekmovanja.


Vstopnice je možno kupiti na vseh običajnih prodajnih mestih, kjer še posebej izpostavljamo Petrolove bencinske servise, nakup pa je možen tudi prek spletne strani Eventima. Otroci do 10. leta starosti v spremstvu staršev ali skrbnikov imajo na tekme prost vstop. Organizirane navijaške skupine pa naj se obrnejo neposredno na organizatorja, ki jim bo zagotovil še poseben popust na vsakih deset kupljenih vstopnic.


Se vidimo na Pokljuki od 1. do 9. decembra 2018!

/files/prva_stran/bled.jpg

Bled

Bled z okolico je eno najlepših alpskih letovišč. S svojim slikovitim jezerom, idiličnim otokom in skrivnostnim gradom privablja turiste z vsega sveta. Že vse od leta 1992 skupaj s Pokljuko gosti najboljše svetovne biatlonke in biatlonce.

 

Več o Bledu >

/files/prva_stran/bohinj.jpg

Bohinj

Bohinj je zibelka zimskih športov v Sloveniji. Prav tako kot Pokljuka leži sredi Triglavskega narodnega parka, v srcu Julijskih Alp. Njegova največja naravna znamenitost je Bohinjsko jezero, ki je obenem tudi največje naravno jezero v Sloveniji.

 

Več o Bohinju >

/files/prva_stran/reprezentanca.jpg

Reprezentanca

Pokljuka je drugi dom za slovensko biatlonsko reprezentanco. Svetovni prvak Jakov Fak, svetovna podprvakinja Teja Gregorin in člani srebrne mešane štafete večino svojih vadbenih ciklusov opravijo na progah svetovnega pokala na Rudnem polju.

 

Več o reprezentanci >

NOT VALID XHTML - EDIT AGAIN