1. december, 2017
Zadnji sneg je dodobra pobelil Pokljuko

Zadnje snežne padavine so še dodatno pobelile Pokljuko in omogočile pripravo skoraj vseh smučarsko-tekaških prog v Športnem centru Triglav Pokljuka na Rudnem polju. Več kot 30 centimetrov novozapadlega snega na že utrjeno podlago bo ta konec tedna pričakalo ljubitelje smučarskega teka, ki si želijo preizkusiti smučin na naravnem snegu. Za še boljše razpoloženje se obetajo sončni žarki, za dobro utrjene tekaške proge pa nizke temperature vse do -8 stopinj Celzija. Pričakuje vas tudi osebje hotela Center, ki vam je vedno prijazno na razpolago za potešitev vaših kulinaričnih želja ali prenočevanje v srcu narave, kot se tudi radi pohvalijo.


Uporaba tekaških prog se od 28.11.2017 zaračunava po veljavnem ceniku, tj. 5 EUR za dnevno,  25 EUR za tedensko in 75 EUR za sezonsko uporabo. Otroci do 12. leta v spremstvu staršev uporabljajo proge brezplačno.


Se vidimo na Pokljuki!

/files/prva_stran/bled.jpg

Bled

Bled z okolico je eno najlepših alpskih letovišč. S svojim slikovitim jezerom, idiličnim otokom in skrivnostnim gradom privablja turiste z vsega sveta. Že vse od leta 1992 skupaj s Pokljuko gosti najboljše svetovne biatlonke in biatlonce.

 

Več o Bledu >

/files/prva_stran/bohinj.jpg

Bohinj

Bohinj je zibelka zimskih športov v Sloveniji. Prav tako kot Pokljuka leži sredi Triglavskega narodnega parka, v srcu Julijskih Alp. Njegova največja naravna znamenitost je Bohinjsko jezero, ki je obenem tudi največje naravno jezero v Sloveniji.

 

Več o Bohinju >

/files/prva_stran/reprezentanca.jpg

Reprezentanca

Pokljuka je drugi dom za slovensko biatlonsko reprezentanco. Svetovni prvak Jakov Fak, svetovna podprvakinja Teja Gregorin in člani srebrne mešane štafete večino svojih vadbenih ciklusov opravijo na progah svetovnega pokala na Rudnem polju.

 

Več o reprezentanci >

NOT VALID XHTML - EDIT AGAIN