16. marec, 2018
Na Pokljuki finale Alpskega pokala

Sezona se bliža koncu, a Pokljuko čaka še eno mednarodno tekmovanje. Biatlonke in biatlonci se bodo merili na finalu Alpskega pokala. 

 
V soboto sta na sporedu sprinta (ob deseti in trinajsti uri), v nedeljo pa super posamični preizkušnji. Medalje bodo v obeh konkurencah podeljene v štirih starostnih kategorijah. Tekmovale bodo mlajše in starejše članice, mlajše članice in članice ter mlajši in starejši mladinci, mlajši člani in člani. 
 
Vabljeni na Pokljuko! 
 
 
/files/prva_stran/bled.jpg

Bled

Bled z okolico je eno najlepših alpskih letovišč. S svojim slikovitim jezerom, idiličnim otokom in skrivnostnim gradom privablja turiste z vsega sveta. Že vse od leta 1992 skupaj s Pokljuko gosti najboljše svetovne biatlonke in biatlonce.

 

Več o Bledu >

/files/prva_stran/bohinj.jpg

Bohinj

Bohinj je zibelka zimskih športov v Sloveniji. Prav tako kot Pokljuka leži sredi Triglavskega narodnega parka, v srcu Julijskih Alp. Njegova največja naravna znamenitost je Bohinjsko jezero, ki je obenem tudi največje naravno jezero v Sloveniji.

 

Več o Bohinju >

/files/prva_stran/reprezentanca.jpg

Reprezentanca

Pokljuka je drugi dom za slovensko biatlonsko reprezentanco. Svetovni prvak Jakov Fak, svetovna podprvakinja Teja Gregorin in člani srebrne mešane štafete večino svojih vadbenih ciklusov opravijo na progah svetovnega pokala na Rudnem polju.

 

Več o reprezentanci >